Τίμησε Μελισσανίδη ο Μαγνησιακός

Πριν τον αγώνα, ο πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κώστας Γκουγκουλιάς παρέδωσε στον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ Β κ. Ηλία Ατματσίδη τιμητική πλακέτα προς τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Μαγνησιακός ηττήθηκε 4-0 από την ΑΕΚ Β  σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Πορταριάς, όπου οι κιτρινόμαυροι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της σεζόν 2023-24 στη Super League 2.

Το σκορ άνοιξε με τον Σταμούλη να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να πλασάρει εύστοχα τον Ράπτη για το 1-0 στο 11’ υπέρ της ΑΕΚ.

Στο 50’ η ΑΕΚ Β’ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Κατσικά να φεύγει γρήγορα από τα δεξιά και να βγάζει συρτά στο πίσω δοκάρι για τον Δημοσθενιάδη, που ουσιαστικά σε κενή εστία είχε εύκολο έργο να πλασάρει και να κάνει και το 2-0.

Στο 78’ ο Μουστάκας νίκησε με σουτ εντός περιοχής τον Κοντοστάθη για το 3-0, ενώ στο 82’ μετά από γύρισμα του Γκολφίνου ο Μουστάκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 4-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν τον αγώνα, ο πρόεδρος του Μαγνησιακού κ. Κώστας Γκουγκουλιάς παρέδωσε στον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ Β κ. Ηλία Ατματσίδη τιμητική πλακέτα προς τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής: Τσίντζας.
Βοηθοί: Γεωργαντζής, Δημητράκης.
ΑΕΚ Β’ (Α’ μέρος): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Λάτσι, Π. Γεωργέας, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Κορομηλάς, Χριστόπουλος, Τζ. Γκαρσία, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης.
ΑΕΚ Β’ (Β’ μέρος): Τλεμκανί, Τρούμπουλος, Χατζηκυριάκος, Μπάκος, Κατσικάς, Πάπα Λαέρτ, Μαρούτσης, Πανεράς, Δημοσθενιάδης, Γεωργέας, Κοντορούχας.
Επίσης, έπαιξαν και οι: Γιαννούλης, Γκολφίνος, Μουστάκας, Σκόνδρας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης (46’ Κοντοστάθης), Ζαρκαδής (32’ Τασιούλης, 63’ Κέκιας), Αλμασίδης (77’ Ζέρβας), Βέρτζος (46’ Κρανιάς, 82’ Βαρελόπουλος), Γαλανόπουλος, Τόγιας (77’ Κοκώνης), Λουκάι (41’ Λούρος, 85’ Τρίμης), Καλτσουνάς (71’ Kαρμαγάλος), Μπέικος (56’ Αϊντίνι, 88’ Ροδίτης), Ελέζι (77’ Κουτσός), Σιώμος (56’ Σταμάτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις