«Η Νίκη καλή ομάδα αλλά με Μπέο δήμαρχο δεν…»

Ο Στέλιος Μπέκας μίλησε για τον Αιολικό… Θεσσαλονίκης που θα βάλει στόχο την 4άδα, αφού «ΑΕΛ, Ηρακλή δεν έχουν άδεια» και η Νίκη Βόλου «με Μπέο δεν…».

Σοφός δεν έγινε κανείς στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο Δημήτρης Αντωνάκας και ο Στέλιος Μπέκας την Πέμπτη (17/08) για το μέλλον του Αιολικού. Το μόνο που άκουσαν εκπρόσωποι Τύπου και φίλαθλοι ήταν ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές έχουν μπάτζετ 1.1- 1.3 εκατ. ευρώ για να «χτυπήσουν» την 4άδα στον βόρειο όμιλο! Φυσικά τα στοιχεία τους δεν έγιναν γνωστά, παρά μόνο ότι έχουν ομάδες στη Γερμανία και την Ολλανδία…

Ο πρόεδρος της προσωρινής επιτροπής, Τζιμ Αντωνάκας είπε αρχικά ότι απομένουν λεπτομέρειες για το άνοιγμα λογαριασμού, ενώ για τον Βαλάντη Μπλέτσα υποστήριξε: «Αφού δεν είχε δουλειά εδώ, ψάχνει να βρει. Γνωρίζω ότι συζητά με δύο ομάδες, όχι μόνο με την Παναχαϊκή!».

Για τα σενάρια εμπλοκής του στην Παναχαϊκή, είπε: «Και στον Φωστήρα πήγαν ποδοσφαιριστές από τον Αιολικό. Μήπως είμαι και στον Φωστήρα; Δεν είναι κακό να προτείνω συνεργάτες ή παίκτες που τους γνωρίζω… Εγώ θα είμαι στο πλευρό της ΠΑΕ σε ό,τι χρειαστεί και στον Ερασιτέχνη».

Ακολούθως μίλησε ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών, Στέλιος Μπέκας που μίλησε για 4άδα! Το FL News παρουσιάζει μερικές από τις τοποθετήσεις του:

Στην εταιρεία είναι αρκετοί μέτοχοι. Πρόθεση είναι να αγοραστεί ο Αιολικός και να χτυπήσει 4άδα. Δεν υπάρχει Καγιούλης. Είναι μία Α.Ε. Όταν έρθει η ώρα θα τη μάθετε. Οι μέτοχοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία τους. Ένα παρακλάδι της εταιρείς είναι στο εξωτερικό μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας. Θέλετε να μάθετε τους μετόχους; Αγοράστε το 51%».

Ο προπονητής είναι από το πάνω ράφι, όπως και οι παίκτες. Έχουμε κλείσει προπονητή και 15 ποδοσφαιριστές με εμπειρία σε Α’ και Β’ Εθνική».

Επειδή δύσκολα βρίσκουμε 30 σπίτια και προπονητικό η ομάδα 4 φορές την εβδομάδα θα είναι σε προπονητικό στη Θεσσαλονίκη. Κατά 99% θα είναι στον βόρειο όμιλο».

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει 28 Αυγούστου. Δεν μας νοιάζει η φυσική κατάσταση, αλλά να δέσει η ομάδα με φιλικά που θα γίνουν Ολλανδία, Γερμανία ή Αυστρία».

Ο Γιώργος Μανούσος είναι μέσα στα άτομα που θα θέλαμε να μας στελεχώσουν (σ.σ. ακούγεται ότι θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή)».

Λογικό να είστε καχύποπτοι στην Ελλάδα των στημένων. Το τηλέφωνό μου λειτουργεί διαρκώς από το 2003».

Το κέρδος θα έρθει με την άνοδο της ομάδας. Ήρθε ένας, να μην πω μαλάκας, και σας λέει όνειρα. Για να γίνουν πραγματικότητα θέλουμε στήριξη».

Σε τέσσερις ημέρες στήνεις ομάδα. Έχουμε μπάτζετ 1.1 με 1.3 εκατ. ευρώ, έχουμε άδεια. Ο Ηρακλής μπορεί να μην υπάρχει σε ένα μήνα. Η ΑΕΛ, η Αναγέννηση δεν έχουν άδεια. Η Κοζάνη αν ανέβει, θα παίζει στη Βέροια ή στο Καυτανζόγλειο. Ο Καμπανιακός δεν υπάρχει στον χάρτη. Η Νίκη Βόλου καλή ομάδα, αλλά με τον Μπέο δήμαρχο δε νομίζω να χωρά ο Βόλος δύο ομάδες στη Super League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις