Κράτησε τον βασικό κορμό η Κοζάνη

Σε εννέα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε η Κοζάνη ενόψει του πρωταθλήματος της Super League2.

Έτσι στο ρόστερ της παρέμειναν οι Τάσος Καραγκιόζης, Σάκης Κανούλας, Ξενοφών Πάνος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιώργος Αποστολίδης, Χάρης Ψάλτης, Κωνσταντίνος Βοριαζίδης και Αδαμ Κούφας.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τερματοφύλακα Τάσο Καραγκιόζη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Τάσο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Κανούλα, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΝΟΥΛΑ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ξενοφών Πάνο, πρώτο παίκτης της ομάδας μας σε ασιστ και ένας εκ των αρχηγών την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Ξενοφών, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΞΕΝΟΦΩΝ ΠΑΝΟ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Αλέξανδρε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Ψάλτη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Χάρη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΧΑΡΗ ΨΑΛΤΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΟΡΙΑΖΙΔΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αδάμ Κούφα, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Αδάμ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΔΑΜ ΚΟΥΦΑ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις