ΝΙΚΗφόρο ξεκίνημα στα φιλικά (pics)

Με το “δεξί” ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η Νίκη Βόλου, κερδίζοντας την Α.Ε. Κιλελέρ 1-0.

Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Παναγιωτίδης στο 58′.

Η Νίκη αγωνίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτο παρατάχθηκε ως εξής: Γκαραβέλης κάτω από την εστία, Να’α στο αριστερό άκρο της άμυνας και Κάσσος στο δεξί, Κουτσιμπάνας και Ανδρέου κεντρικοί αμυντικοί, Σκεντεράι στο “6” με τους Λίταινα και Γαβριηλίδη δεξιά και αριστερά του. Ο Πολίτης κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Μιράντα την αριστερή και ο Μπαλλάς αγωνίστηκε ως μοναδικός προωθημένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε την εξής εντεκάδα: Κραβαρίτης στα γκολπόστ, Τοπαλίδηςκαι Αναστασίου αριστερό και δεξιό μπα αντίστοιχα. Ο Γομητσάρης με τον Στίκα κεντρικοί αμυντικοί με τον Κυριακίδη σε ρόλο αμυντικού μέσου. Παναγιωτίδης και Πέττας 8αρια, με τους Τζιάνη και Κρητικό να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες της επίθεσης και τον Τζιώρα σέντερ φορ.

Η Νίκη στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας όμως δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει καθαρές φάσεις στην περιοχή με το 0-0 να παραμένει μέχρι το ημίχρονο

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο κινητικοί με περισσότερη ενέργεια στην επίθεση. Στο 58′ η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ με σκόρερ τον Παναγιωτίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις