Τα βλέμματα σε Τούμπα, Καραϊσκάκη και Λαμία

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με στόχο το 2/2 πριν τις ευρωπαϊκές ρεβάνς σε Κόνφερενς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα ο Δικέφαλος του Βορρά και οι Ερυθρόλευκοι, στις σημερινές εντός έδρας αναμετρήσεις με Κηφισιά και Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ (21:00, Novasports Prime) έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, με δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις, βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους και μετά την εμφατική πρεμιέρα του με την τριάρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της νεοφώτιστης Κηφισιάς. Χωρίς τους Σαμάτα, Φελίπε Σοάρες που είναι ανέτοιμοι, αλλά και τους Εκόνγκ, Κουλιεράκη ο Δικέφαλος, ωστόσο στην αποστολή βρίσκεται ο “φευγάτος” Νάρεϊ. Για την Κηφισιά βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Μποτία και Ίλιεφ.

Πιο επικίνδυνη η αποστολή του Ολυμπιακού που υποδέχεται τον Ατρόμητο (21:30, Cosmote Sport1) και θα έχει ξανά τον κόσμο του μαζί, αφού στην πρεμιέρα εξέτισε ποινή έδρας. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, με τον Μαρτίνεθ να προχωράει -πιθανότατα- και πάλι σε αλλαγές, ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς. Για τους Περιστεριώτες θα είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν, αφού το ματς της πρεμιέρας στη Λεωφόρο αναβλήθηκε. Δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Αγκιμπού που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και υπάρχει ειδικός όρος, απών και ο ανέτοιμος Κούεν, αλλά επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Κιβρακίδης.

Κρίσιμη έξοδος για τον Άρη στη Λαμία (19:15, Cosmote Sport2), καθώς οι Κίτρινοι μπήκαν σε καθεστώς μεγάλης πίεσης με το καλημέρα της σεζόν, έπειτα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και την ήττα της πρεμιέρας στο Ηράκλειο. Ο Τόλης Τερζής δεν υπολογίζει στους Ζουλ, Σαβέιρο, Ματαρίτα, υπάρχει φυσικά και η απώλεια του πολύτιμου Πάλμα που θα πωληθεί στη Σέλτικ, ωστόσο επιστρέφουν οι Μπράμπετς και Κουέστα. Η Λαμία που έρχεται από σημαντικό βαθμό στο Πανθεσσαλικό, με καλή εμφάνιση κόντρα στον Βόλο, θα έχει ξανά εκτός τους Παπαδόπουλο, Σαντάνα, Λέικ, Γιακουμάκη, αλλά και τον Μάλτσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις