Σουπερλιγκάτη κίνηση από τη Νίκη Βόλου

Δεν άργησε να βρει τον “αντι-Σωτηράκο” η Νίκη Βόλου και σύμφωνα με το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή πρόκειται για σουπερλιγκάτη κίνηση.

Ο Πατρίκ Μπαχανάκ αναμένεται σήμερα (Τρίτη) στον Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου και να ενταχθεί άμεσα στην αποστολή που προετοιμάζεται στην Πορταριά. Πρόκειται για σουπερλιγκάτη κίνηση καθώς ο 26χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν παίκτης του Λεβαδειακού. Βασικός και αναντικατάστατος στον πρωταθλητή της Super League 2, την περίοδο 2021-22 ενώ φανέλα βασικού είχε και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της SL1 με το συγκρότημα της Βοιωτίας.

Ο Πατρίκ Μπαχανάκ αρχικά ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Εργοτέλη το 2019. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα της SL1, πριν μετακομίσει στη Βοιωτία για τον Λεβαδειακό.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός καλύπτει όλα τα κριτήρια που έχει θέσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σήμερα Τρίτη αναμένεται να υπογράψει και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τη βολιώτικη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις