Φιλική ήττα-μάθημα για τον Μαγνησιακό

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε ο Μαγνησιακός, που ταξίδεψε στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Σβορώνο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-1 για την γηπεδούχο ομάδα και σίγουρα αποτελεί ένα καλό μάθημα, κυρίως για τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη νοοτροπία για την κατηγορία.

Διάθεση υπήρξε από όλους, αλλά η κούραση από την σκληρή προετοιμασία και τα προσωπικά λάθη έφεραν αυτή την ήττα, που σίγουρα είναι βαριά, έστω και αν πρόκειται για έναν ανεπίσημο αγώνα.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 για τον Σβορώνο, με τα γκολ των Κυπαρίσση (4’) και Φωκαΐδη (31’), ενώ στο 48’ έγινε το 3-0 πάλι από τον Κυπαρίσση. Στο 71’ ο Κατσιάκης πέτυχε το τέταρτο γκολ του Σβορώνου, με τον Μαγνησιακό να μειώνει στο 78’ μετά από κόρνερ του Τασιούλη και κεφαλιά του Σταμάτη. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Βύρος στο 87’.

Ο Θάνος Θεοδώρου χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Μαντώς, που είναι 25 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Πέρυσι αγωνίστηκε σε Καστοριά και Εδεσσαϊκό και συμφώνησε για τη σεζόν 2023-24 να ενισχύσει τον Μαγνησιακό.

Εκτός αποστολής έμειναν για να αποφορτιστούν από τις συνεχείς προπονήσεις οι Βέρτζος, Αλμασίδης, Σιώμος, Ελέζι, Λούρος και Σιόβας.

Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα του Μαγνησιακού θα είναι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τη Νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Βούλγαρης, Λαγδάρης, Μυστρίδης, Κοντοθανάσης, Ξυδούς, Φωκαΐδης, Μπατζώνης, Κυπαρίσσης. Αγωνίστηκαν και οι: Κούζας, Μάλα, Δεμηρτζόγλου, Κυρτέγος, Κατσιάκης, Παπαδόπουλος, Βύρος, Δημητρίου, Σκαμπαρδώνης, Ίτσιος, Δημηνάς, Χανδόλιας, Λάμπρου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Κοντοστάθης, Χριστίδης, Κέκιας, Γαλανόπουλος, Σιάτρας, Τρίμης, Βαρελόπουλος, Μπέικος, Σταμάτης, Ζαρκαδής, Αϊντίνι. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ράπτης, Κρανιάς, Τόγιας, Μαντώς, Καλτσουνάς, Καρμαγάλος, Ροδίτης, Κοκώνης και Τασιούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις