Πέμπτος στο Παγκόσμιο ο Βολιώτης Κουκουσέλης Φούσκης του ΝΟΒΑ

Την ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση στον κόσμο πήραν οι Στέλιος Κουκουσέλης Φούσκης / Άρτεμις Κουτράκη με την κατάταξή τους στον Τελικό του Μικτού Ελεύθερου Ντουέτου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το βράδυ της Παρασκευής (1/9), τρίτης ημέρας της διοργάνωσης, στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 211,2206 β. για την εκτέλεση του προγράμματός του στον Τελικό, που το έφερε 5ο στην τελική κατάταξη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Χειγέ Τζι / Σουτσέγκ Γιαγκ από την Κίνα με 243,1085 β., το ασημένιο οι Ενέκο Σάντσεζ / Ελένα Λόπεζ από την Ισπανία με 234,4902 και το χάλκινο οι Μάικλ Τσαν / Αμπιγκέλ Γκαλόν από τις ΗΠΑ με 224,0461 β.

Τις απονομές έκανε η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της World Aquatics Λίζα Σκοτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Τελικό του Μικτού Ελεύθερου Ντουέτου ΕΔΩ.

Την 7η θέση κατέλαβε ο Βολιώτης αθλητής του ΝΟΒΑ Στέλιος Κουκουσέλης Φούσκης στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο Παίδων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων / Κορασίδων, το απόγευμα της Παρασκευής (1/9), τρίτης ημέρας της διοργάνωσης, στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 209,2722 για την εκτέλεση του προγράμματός του και δεν μπόρεσε τελικά να πλασαριστεί στα μετάλλια, προσδοκία που είχε δημιουργήσει με την εμφάνιση στον προκριματικό απ´ όπου είχε περάσει ως δεύτερος στον τελικό. Μια έβδομη θέση στον κόσμο, βέβαια, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, καθώς ο αθλητής μας υπόσχεται ότι υπάρχει μέλλον στο άθλημα και για το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Φίλιππο Πελάτι με 250,5167 β., το ασημένιο ο Ιάπωνας Σουτσένγκ Γιάνγκ με 246,4360 β. και το χάλκινο ο Αμερικανός Μάικλ Τσαν με 227,9338 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού του Ελεύθερου Σόλο Παίδων ΕΔΩ.

Σήμερα Σάββατο (2/9), τέταρτη ημέρα των αγώνων, στις 9:30 το πρωί είναι ο Τελικός του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων με τη συμμετοχή της Εστέλλας Καραμανίδου και στις 19:00 το απόγευμα το Μικτό Κόμπο με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις