Αγιασμός στον Μαγνησιακό (pics)

Χθες το απόγευμα στο «Κιούπι» και πριν την προπόνηση του Μαγνησιακού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της επίσημης έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τελέστηκε από τον π. Θεόδωρο Παπασακελλαρίου του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο μια και ο ίδιος κατά το παρελθόν υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Φυσικά, το «παρών» έδωσαν μέλη της διοίκησης του Μαγνησιακού, το προπονητικό επιτελείο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση του Μαγνησιακού υποδέχθηκε και τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Ηρακλή Μαρασίδη που παρακολούθησε την τελετή μαζί με την κόρη του Χριστίνα. Ο κ. Μαρασίδης στηρίζει τη φετινή προσπάθεια του Μαγνησιακού, ενώ τον συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Κώστα Γκουγκουλιά. Εξάλλου, υπήρξαν και συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου όταν ο Κώστας Γκουγκουλιάς ξεκινούσε την επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα, ενώ ο Ηρακλής Μαρασίδης ήταν ήδη ένας γκολκίπερ εγνωσμένης αξίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο

Αφού τέλεσε τον Αγιασμό ο π. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου είπε μερικά λόγια πνευματικής εμψύχωσης προς τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους τόνισε τα εξής:

«Εσείς που είστε ποδοσφαιριστές πρέπει πάνω από όλα να μάθετε να συνεργάζεστε σωστά. Το ξέρω γιατί και εγώ υπήρξα ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αποκομίζοντας μάλιστα πολλά τραύματα και κάνοντας χειρουργεία. Είχα επίσης τα χαρά να δω και την κόρη μου να ασχολείται με το άθλημα και να παίζει ακόμη και στην Α’ Εθνική. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να διασκεδάζετε παίζοντας».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Με χιουμοριστικό τρόπο π. Θεόδωρος αποκάλυψε και τις συλλογικές του προτιμήσεις: «Εγώ όταν έπαιζα βασικός δεν τα πήγαινα καλά, όμως όταν έμπαινα ως αλλαγή ήμουν ασυγκράτητος. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Μάλλον ήμουν σαν τον Ιωαννίδη ή τον Σπόραρ και το λέω αυτό επειδή είμαι Παναθηναϊκός».

Για την παρουσία του στον Αγιασμό του Μαγνησιακού, αλλά και τη φιλία του με τον Κώστα Γκουγκουλιά μίλησε στο γραφείο Τύπου του συλλόγου μας ο Ηρακλής Μαρασίδης: «Με τον Κώστα Γκουγκουλιά υπήρξαμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κώστας τότε ξεκινούσε, ενώ εγώ ήμουν στη δύση της καριέρας μου. Υπήρξε ένας δυναμικός αμυντικός με πάρα πολλά προσόντα για εκείνη την εποχή μια και τότε το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό από ότι σήμερα. Όταν ήμουν νέος ήθελα να με στηρίζουν οι παλαιότεροι παίκτες και το ίδιο έκανα και εγώ όταν μεγάλωσα με τους πιο μικρούς, οπότε μας συνδέει μεγάλη φιλία.

Τώρα που εκείνος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ανέλαβε ένα δύσκολο έργο στον Μαγνησιακό. Του εύχομαι καλή επιτυχία, υπομονή και να έχει μεγάλο… στομάχι».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Η Χριστίνα Μαρασίδη είναι αστυνομικός στο επάγγελμα με άριστες σπουδές, ενώ είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Βόλου. Συμπληρώνοντας όσα μας είπε ο πατέρας της ανέφερε τα εξής: «Πρέπει πάντα να στηρίζουμε τον αθλητισμό. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά λόγω του πατέρα μου, αλλά και της αδελφής μου που έχει συμμετάσχει και σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων. Αγαπάμε τον Μαγνησιακό, αλλά και όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες. Εξάλλου, τον πατέρα μου τον πρόλαβα όταν έπαιζε σε ερασιτεχνικό επίπεδο και είδα πολλούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε. Επιβάλλεται να είμαστε κοντά στα παιδιά που τώρα ξεκινούν την δική τους καριέρα. Καλή επιτυχία στον Μαγνησιακό που φέτος μας εκπροσωπεί στη Γ’ Εθνική».

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν και γρασίδι

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις