Οδεύει προς Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου να προσανατολίζονται στη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ως έδρα της ομάδας…

…τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παρότι στον Ολυμπιακό επιθυμούν η ομάδα να παίξει στη φυσική της έδρα, στο ΕΑΚ, αυτό φαντάζει δύσκολο στην παρούσα φάση. Κι αυτό, καθώς το κόστος είναι αρκετά μεγάλο. Πέρα από το ποσό που ζητεί ο Δήμος Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναλάβει τη συντήρηση του κεντρικού γηπέδου και του βοηθητικού, τον καθαρισμό του ΕΑΚ πριν και μετά από κάθε παιχνίδι, ενώ μπορούν να προκύψουν και έξτρα χρεώσεις, εάν για παράδειγμα η ομάδα χρησιμοποιήσει τους προβολείς στα φιλικά προετοιμασίας (πράγμα που αναμένεται να γίνει).
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στα χέρια τους την προσφορά των Ολυμπιακών Ακινήτων για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου και των βοηθητικών εγκαταστάσεων, θα τη μελετήσουν και εφόσον την κρίνουν πιο συμφέρουσα, θα κλείσουν τη συμφωνία.
Συν τοις άλλοις το Πανθεσσαλικό περιέχει μεγαλύτερες ανέσεις για τους φιλάθλους, καθώς υπάρχει στέγαστρο που προφυλάσσει τον κόσμο από τη βροχή, όπως και μεγάλο πάρκινγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις