Στον Μακεδονικό ο Προβυδάκης

Τον 27χρονο δεξιό μπακ Κώστα Προβυδάκη, απέκτησε ο Μακεδονικός.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρισκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Προβυδάκη!

Ο 27χρονος (21/05/1996) δεξιός μπακ κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και προκάλεσε αίσθηση με τις εμφανίσεις του ως ποδοσφαιριστής στην ποιοτική ομάδα του Εργοτέλη την σεζόν 2019/20! Τα χαρακτηριστικά του κρίθηκαν ικανοποιητικά για τον ΠΑΣ Λαμία, που όχι μόνον του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Super League, αλλά βασίστηκε πάνω του για να πετύχει τους στόχους της (19 συμμετοχές την σεζόν 2020/21, 33 συμμετοχές την σεζόν 2021/22)! Ο «Πρόβυ» απέδειξε ότι το επίπεδο του είναι πια επίπεδο… Α κατηγορίας!

Η πορεία του στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος και τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ την περυσινή σεζόν την ξεκίνησε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και την ολοκλήρωσε με 15 συμμετοχές στην Κηφισιά και τον… πρώτο τίτλο της καριέρας του, αυτόν του πρωταθλητή Β Ομίλου της Super League 2!

Ερχόμενος στον Μακεδονικό, εκτός από τις σπουδαίες πια παραστάσεις αλλά και το μεγάλο προσωπικό κίνητρο, ο Προβυδάκης εισφέρει αξιοσημείωτη ποιότητα, ταχύτητα και τακτική συνέπεια τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ως ένας φύσει επιθετικός μπακ με εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Ως νούμερο φανέλας επέλεξε το 2.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις