Πήρε και Εμπό ο Ηρακλής

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον 21χρονο Νιγηριανό μεσοεπιθετικό:

«Δύναμη στη μηχανή της προσθέτει με τη μεταγραφή του Τιμιπέρε Τζόνσον Έμπο η ομάδα μας, η οποία ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό στη μεσαία γραμμή αλλά και στις πτέρυγες, με ανασταλτική χροιά, με το νεαρό άσο να φορά για τον επόμενο χρόνο την ”κυανόλευκη” φανέλα.

Ο 21χρονος Νιγηριανός μεσοαμυντικός που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β’, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και τις πτέρυγες ως μπακ-χαφ, στοιχείο χρήσιμο για τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη.

 

Ο Έμπο ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλικ Σπορτς της πατρίδας του, πριν μεταγραφεί στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, για να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα των Αρκάδων και να αγωνιστεί ως δανεικός στην Επισκοπή και τον Παναθηναϊκό Β’.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

”Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο (19/06/2002) Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, TIMIPERE JOHNSON EBOH, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει σημαντικά ώστε να πρωταγωνιστήσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο”.

TIMI, σε καλωσορίζουμε στην ”κυανόλευκη” οικογένεια! Σου ευχόμαστε υγεία, νίκες κι επιτυχίες!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις