Για την πρόκριση στη Ζάκυνθο | Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2023-24 δίνει η Νίκη Βόλου, σήμερα το απόγευμα στις 4 μ.μ., στη Ζάκυνθο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος θα τιμηθεί από τη ζακυνθινή ομάδα για την προσφορά του στο ελληνικό  ποδόσφαιρο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τους Μοράρ, Μπαχανάκ και Πέττα καθώς οι δύο πρώτοι είναι ανέτοιμοι και ο τρίτος αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό.

Η αποστολή που βρίσκεται από χθες, Τρίτη, στο νησί του Ιονίου, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Στίκας, Γρομητσάρης, Να’α, Αναστασίου, Κυριακίδης, Σκεντεράι, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Τζιώρας, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Κουτσιμπάνας, Μπαλλάς

Έτσι έφτασε στην τρίτη φάση η Ζάκυνθος

Για να φτάσει στην τρίτη φάση του θεσμού η Ζάκυνθος απέκλεισε εντός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου (1η φάση) και Πάμισο Μεσσήνης εκτός έδρας (2η φάση). Εκτός από το κύπελλο έχει μπει και με το δεξί στο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε στο νησί 2-0 την ομάδα του Αστέρα Σταυρού.

Από την Ηλεία ο ρέφερι

Ο Βασίλης Στάμος από την ΕΠΣ Ηλείας θα διευθύνει την αναμέτρηση Ζάκυνθος–Νίκη Βόλου για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (20/9, 16:00).

Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Κακαφώνης και Παναγιώτης Ζουλης από την ΕΠΣ Αχαΐας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Τσάκαλης (Ηλείας) και παρατηρητής η Ελένη Κυρίου (Αρκαδίας).

Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Blue Heart TV και θα αναπαραχθεί από το goalpost.gr

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τον αγώνα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις