Θεοδώρου: «Έτοιμοι να κοντράρουμε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες»

Ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου έκανε την ακόλουθη δήλωση για το παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ., γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς) με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου:
«Μας περιμένει ένα παιχνίδι εξίσου σημαντικό με αυτό της πρεμιέρας, αλλά θα έλεγα πιο δύσκολο. Ωστόσο, από τη δική μας πλευρά θα είμαστε πλέον πιο… υποψιασμένοι όσον αφορά τις λεπτομέρειες που κρίνουν έναν αγώνα Γ’ Εθνικής. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει.
Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι θα μπουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι.
Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει ο αντίπαλος, αλλά και να αντεπεξέλθουμε στη δύναμή τους.
Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας με υψηλές βλέψεις. Το ξέρουμε αυτό και είμαστε έτοιμοι να τον κοντράρουμε. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τη στήριξη των Βολιωτών φίλων του ποδοσφαίρου και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις