“Εμείς τα μαχαίρια τα χρησιμοποιούμε για να ταΐζουμε κόσμο που έχει ανάγκη” (pics)

Μοιράσου το άρθρο

Από τις 11 Σεπτεμβρίου η οικογένεια της Νίκης Βόλου βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες όλης της Θεσσαλίας, βοηθώντας έμπρακτα στην παρασκευή και διανομή περισσοτέρων από 1000 μερίδων φαγητού καθημερινά και όχι μόνο. Παράλληλα καθημερινά είναι τα δρομολόγια με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να επιστρέψουν στα λασπωμένα σπίτια τους.

Χωρίς βίντεο και φωτογραφίες αλλά με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης η οικογένεια της Νίκης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο σύλλογος είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Το Blue Club παρών σε όλη αυτή την προσπάθεια με ανακοίνωσή του μας δίνει μία εικόνα για την αλυσίδα αγάπης που έχει στηθεί έξω από το “Π. Μαγουλάς”.

Αναλυτικά:

“Την Δευτέρα 11/9 ξεκινήσαμε δειλά δειλά μια προσπάθεια με την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και την ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ να συγκεντρώσουμε κάποια αγαθά ώστε να βοηθήσουμε τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Από την πρώτη κιόλας μέρα η παρέα μας μεγάλωσε με το Love Van να έρχεται στον χώρο μας και όλοι μαζί να μαγειρεύουμε χιλιάδες μερίδες φαγητού.

Όλες αυτές τις μέρες πήγαμε Βόλο, Νέα Ιωνία, νότιο και ανατολικό Πήλιο, Αρμένιο Λάρισας, Ιτέα, Παλαμά, Αστρίτσα, Βλοχό και σε πολλές άλλες περιοχές που είχαν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τα παιδιά του Love Van (Λευτέρης, Αγγέλα, Μαρία κλπ), όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και τον κύριο Ηλιόπουλο για την συνεισφορά τους, τον Νίκο Γιαννιό και τον Βαγγέλη Νασιόπουλο για την προσφορά των επαγγελματικών τους αυτοκινήτων για την μεταφορά αγαθών σε περιοχές της Καρδίτσας, όλες τις επιχειρήσεις που με δωρεές βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και φυσικά όλους εσάς που βάλατε όλοι ένα λιθαράκι ώστε να μπορέσει να γίνει όλο αυτό.

Εμείς τα μαχαίρια τα χρησιμοποιούμε για να ταΐζουμε κόσμο που έχει ανάγκη. Όχι για να σκοτώνουμε…

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας…

Πίστη Τιμή Αφοσίωση
Blue Club “Π. Ντοκούζης” – 1985 – Θύρα 3″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις