«Αν δεν βρεθεί λύση, ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή»

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς μετά την απόρριψη της αίτησης αναψηλάφησης της υπόθεσης Μάρα, είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Στράτος Ευγενίου με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αναλάβει τις παλιές υποχρεώσεις της ομάδας, κι αν δεν βρεθεί λύση από τον Ερασιτέχνη, τότε ο Ηρακλής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ούτε την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

«Από την αρχή που ήρθα στον Ηρακλή είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις που θα δημιουργηθούν από την θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δώσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα γιατί δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από τη Γ΄ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις