Φεράρι: “Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό”

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος:

Αρχικά, σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τα τρία θετικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, είπε: “Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προερχόμαστε από τρεις καλές εμφανίσεις, τις δύο νίκες που κάναμε με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Ερωτώμενος πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πέτυχε από τρία γκολ στην επίθεση, απάντησε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν σε δύο παιχνίδια και βρήκαμε από τρία γκολ στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις μας. Πρέπει και στα εκτός έδρας ματς, όμως, να αρχίσουμε να σκοράρουμε και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς κι από αυτά”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και έχει εξαιρετική επιθετική παραγωγή ως τώρα (15-1 είναι το μέχρι τώρα ρεκόρ τερμάτων που έχει), ο Φεράρι αντέταξε τα… όπλα του Άρη: “Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα! Έχουμε, όμως, τα δικά μας όπλα και αυτά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Και διευκρίνισε σχετικά με το ποια είναι αυτά τα όπλα, που έχει ο Άρης ως ομάδα: “Τα όπλα μας είναι αυτά που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, ότι είμαστε μια πολύ συμπαγής ομάδα μεσοαμυντικά και όταν βγαίνουμε μπροστά και μας δίνεται η ευκαιρία να πονέσουμε τον αντίπαλο, το κάνουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις