Πώς γλίτωσε τα χειρότερα ο πρόεδρος του Blue Club: “Το νερό μας πήγαινε προς τη θάλασσα”

Τη μανία της φύσης είδε κατάματα ο Παντελής Μαστρογιάννης προσπαθώντας να περάσει από την Αγριά για να πάει στις Μηλιές. Ο πρόεδρος του Blue Club ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν αυτό παρασύρθηκε από τα νερά σε δρόμο της Αγριάς και γλίτωσε στο παρά πέντε.

Έτσι εξιστόρησε ο ίδιος την περιπέτειά του:

“Μόλις φτάσαμε ζωντανοί Μηλιές ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας…

  1. Γυρνώντας προς Μηλιές φτάσαμε στον κόμβο της γοριτσας και δεν υπήρχε ούτε αστυνομία να πει ότι είναι επικίνδυνα ή να κόβει την κυκλοφορία.
  2. Βλέπαμε αυτοκίνητα να έρχονται και λέμε άντε θα περάσουμε
  3. Με τα χίλια ζόρια φτάσαμε Αγριά όπου μετά την στροφή στην κάβα προς παραλία μας παρέσυρε το αυτοκίνητο το νερό που κατέβαινε και μας πήγαινε προς θάλασσα και τελευταία στιγμή μπήκαμε στο Market In της Αγριάς.
  4. Εκεί ήμασταν αποκλεισμένα 5 αυτοκίνητα.
  5. Από το μάρκετ μας είπανε ότι θα κλείσουν νωρίτερα και καλέσαμε το 112… που απάντησε και είπε στέλνει βοήθεια αλλά σχεδόν 40 λεπτά μετά δεν είχε έρθει κανένας.
  6. Για καλή μου τύχη συνάντησα τον Kostantinos Gargalas μέσα στον χαμό που γινόταν και τον ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί κατευθείαν προσφέρθηκε να μας πάρει σπίτι του.
  7. Με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε και φτάσαμε στο Σουτραλί στο σπίτι του Κώστα και από εκεί βγήκαμε στον κεντρικό δρόμο στην εψα όπου μας παρέλαβαν οι ειδικές δυνάμεις Μηλεών (Τομυς και Μήτσος) με το αγροτικό και μας έφεραν Μηλιές.
  8. Τέλος καλό όλα καλά για εμάς και ελπίζω να κατάφεραν να σωθούν και οι υπόλοιποι που ήταν στο μάρκετ μαζί μας.
  9. Το αυτοκίνητο λογικά θα είναι ή στο πάρκινγκ του μάρκετ ή θα κάνει μακροβούτια στον Παγασητικό. Να πω την αλήθεια δεν με απασχολεί που θα πάει. Αρκεί που είμαστε ζωντανοί.
  10. Κουράγιο σε όλον τον κόσμο και να μην έχουμε νεκρούς
  11. Μπεο είχες πόσες μέρες που ήξερες τι έρχεται και ήσουν Μαριγουλα Μαριγώ και μου έβγαινες με τις κάμερες και άσπρο παντελόνι να πλένεις τον δρόμο για να σε ανεβάζουν άρθρα στα site σου και να το παίζεις influencer και να βγαίνεις στα κανάλια και να βρίζεις κλπ κλπ καραγκιόζη…
  12. Αχιλλέα;;; ότι και ο Κούλης…”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις