«Γουρούνι στο σακί»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παναγόπουλος, με τον έμπειρο νομικό να μιλάει για την υπόθεση του Ηρακλή και την εκκρεμότητα που υπάρχει με την αποπληρωμή των ωφελουμένων χρημάτων στον Μάρα και τον κίνδυνο υποβιβασμού για τον «Γηραιό».

Αρχικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή , ανέφερε: «Από την πλευρά μας, ακόμα και τώρα κάναμε κάποιες κινήσεις με τον κύριο Θέο, αλλά δεν είδαμε κάποια ανταπόκριση, αλλά δεν είδαμε ανταπόκριση ούτε νωρίτερα όπου είχαμε ένα πολυπρόσωπο τμήμα νομικών απέναντι μας και στα 8-9 δικαστήρια τα οποία κάναμε».

Προσθέτοντας: «Επιδικάστηκε ένα ποσό της τάξεως των 225.000 ευρώ, ο ίδιος ζητάει όλα ή τίποτα, αυτή είναι η απελπισία του ποδοσφαιριστή , είναι η ευκαιρία των ποδοσφαιριστών να πάρουν τα χρήματα τους».

 

Για τη στάση του ισχυρού άνδρα του Ηρακλή , Στράτου Ευγενίου: «Ο κύριος Ευγενίου μου έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα αναλάβει χρέη άλλων, αλλά θα έπρεπε να το ξέρει και ο ίδιος και όχι να πάρει ”γουρούνι στο σακί”. Ήταν ευθύνης της ΕΠΟ και της Λίγκας να ενημερώσει τους ανθρώπους του Ηρακλή για τα όσα έρχονται από τον νόμο νωρίτερα. Είχαμε ήδη τρεις υποθέσεις, Γιάκομπ, Ηλιάδη και Αγγελόπουλου, που έρχονται από πίσω».

Ενώ υπογράμμισε: «Πριν τέσσερα, πριν δύο και πριν ενάμιση χρόνο θα μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις αποφάσεις χωρίς να το ξέρει κανένας με ένα ποσό της τάξεως του 20% αλλά δεν με άκουσαν στις προτάσεις που έκαναν».

Για τον Άρη: «Επανήλθε η υπόθεση του Γκιάρο η οποία θα εξεταστεί υπό νόμιμη σύνθεση, με πέντε μέλη αντί για τα τρία τα οποία υπήρχαν».

Ενώ για τον Ηρακλή , πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα είναι ιστορική αυτοκτονία αν διαλυθεί ο Ηρακλής, θα εξαφανιστεί και δεν θα μπορεί να συστηθεί ξανά, έχουν τώρα μία ευκαιρία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις