Θεοδώρου: «Κομβικό το ματς με Π.Ο. Φήκης»

Μοιράσου το άρθρο

Για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Π.Ο. Φήκης, ο προπονητής του Μαγνησιακού Θάνος Θεοδώρου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά τις δύο ήττες που κάναμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θεωρώ κομβικό το ματς που έρχεται με τον Π.Ο. Φήκης. Επιβάλλεται να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει το έναυσμα για μία ανοδική πορεία.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μηδενίσουμε τα λάθη μας, αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Σχετικά με το αν η ομάδα μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από το γεγονός ότι μπορεί να συναντήσει βαρύ τερέν, ο κ. Θεοδώρου είπε: «Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Πολλές φορές όταν το αποτέλεσμα είναι κακό, ποδοσφαιριστές και προπονητές κρύβονται πίσω από έναν αγωνιστικό χώρο με χλοοτάπητα που δεν είναι σε καλή κατάσταση, πίσω από ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα, από μία δυνατή βροχή ή τον αέρα. Όμως οι ίδιες συνθήκες σε έναν αγώνα επικρατούν και για τις δύο ομάδες που οφείλουν να προσαρμόζονται αναλόγως. Όποιες λοιπόν συνθήκες και να συναντήσουμε την Κυριακή εμείς πρέπει να παίξουμε αυτό που μπορούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις