Πρώτος βαθμός για τον Μαγνησιακό

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε σήμερα ο Μαγνησιακός μετά το ισόπαλο 0-0 στο γήπεδο του Σταυρού Φθιώτιδας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα. Είναι ένα αποτέλεσμα ιστορικό για την βολιώτικη, καθώς ο βαθμός που πήρε είναι ο πρώτος στη Γ’ Εθνική μετά από 56 χρόνια, αφού η προηγούμενη συμμετοχή του στην εν λόγω κατηγορία ήταν τη σεζόν 1966-67.

Ο Μαγνησιακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ελέγξει τον ρυθμό. Μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει και να φύγει από το γήπεδο με το «τρίποντο». Φυσικά και η ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος η καλύτερη φάση για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου ήταν στο 8’ με το σουτ του Χριστίδη που πέρασε άουτ. Λίγο νωρίτερα (5’) είχε απειληθεί και η εστία του Ράπτη ο οποίος απέκρουσε την κεφαλιά του Αυγουστάτου.

Στην επανάληψη ο Μαγνησιακός είχε τρεις αρκετά καλές ευκαιρίες. Σουτ του Σταμάτη στο 49’ εξουδετέρωσε ο Τσάμης, ο οποίος μπλόκαρε και το σουτ του Αλμασίδη στο 70’, ενώ ένα ακόμη σουτ από τον Τασιούλη στο 80’ πέρασε λίγο άουτ. Στο διάστημα αυτό ο Αστέρας είχε να επιδείξει το σουτ του Αντωνόπουλου στο 50’ το οποίο σταμάτησε ο Ράπτης.

Διαιτητής: Δημεράς (Λάρισας).

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων), Διχρής (Λάρισας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Αυγουστάτος, Λάππας (72’ Νάτσο), Φράγκος (19’ λ. τρ. Φούντας), Παρλάντζας (90’ Δρόσος), Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Βέρτζος, Καραστέργιος, Καλτσουνάς, Τόγιας, Αλμασίδης, Κρανιάς (61’ Γαλανόπουλος), Χριστίδης (61’ Αλεξανδρής), Τζιάνης (80’ Τασιούλης), Αϊντίνι (61’ Μαντώς), Σταμάτης (72’ Σιώμος).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις