Ο δεκάλογος του Γενικού Αρχηγού του Τοξότη: Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ μεγάλη ομάδα δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ανακοινώσεις..

Την αντίδραση του Γενικού Αρχηγού του Τοξότη, Δημήτρη Τριχιά, προκάλεσε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου που εξέφραζε παράπονα για μη επικοινωνία με τον σύλλογο που θα είναι γηπεδούχος στο βοηθητικό του ΕΑΚ στο ματς με τους ερυθρόλευκους, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Τριχιάς απάντησε στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης στη σελίδα του Facebook του goalpost.gr

Μετά από ενημέρωση φίλων και γνωστών και με την ιδιότητα του Γενικού Αρχηγού του ΑΟ Τοξότη Βόλου και ως απλός υπηρέτης της ομάδας μας θα ήθελα να σας πω τα εξής παρακάτω.

1.Ο Τοξότης δεν θα έβγαζε ποτέ τέτοια ανακοίνωση.

  1. Η διοίκηση του ολυμπιακού δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μας.
  2. Δεν βρίσκουμε πραγματικά τον λόγο που θα έπρεπε να έρθουμε εμείς σε επαφή με την διοίκηση του ολυμπιακού.
  3. Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας.
  4. Είμαστε οικογενειάρχες σε μια κατεστραμμένη πόλη και βοηθάμε τα παιδιά μας και πηγαίνουμε στην εργασία μας ( είμαι κάτοικος Άλλης-Μεριάς) με δυσκολία όπως πολλοί συνάνθρωποι μας. Yπάρχει ενημέρωση σε πολύ φιλικό επίπεδο με εκπρόσωπο των φιλάθλων του ολυμπιακού Βόλου.
  5. το εισιτήριο είναι καθαρά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας (τα βάζουμε όλα από την τσέπη μας).
  6. Η τιμή ισχύει το ίδιο για όλους τους φιλάθλους ( και του τοξότη).
  7. 8. .Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν και σεβόμαστε όλες τις ομάδες το ίδιο! (Όποιος θέλει μπορεί να το διαψεύσει) .
  8. και εμείς στην γειτονιά μας θα παίξουμε στον 2 γύρο και θα πληρώσουμε εισιτήριο χωρίς να βγάλουμε καμία ανακοίνωση (δεν βγάζουμε εμείς τέτοιες ανακοινώσεις)
  9. Όποιος από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου χρειάζεται κάτι μπορεί ν με πάρει στο 694 573 8729 ( μετά της 20:00 γιατί έχουν τα παιδιά μ δραστηριότητες).

Εύχομαι ένα καλό ματς με υγεία σε όλους τους αθλητές και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ μεγάλη ομάδα δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ανακοινώσεις..

Καλή δύναμη σε όλους σας Κύριοι!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις