Ηρακλής: Επικοινωνία με Μονεμβασιώτη – Πρόταση για να αναλάβει την ομάδα

Πολύ πιθανό δείχνει να είναι το σενάριο διοικητικής αλλαγής στην ΠΑΕ Ηρακλής το επόμενο διάστημα. Άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον πρόεδρο Φώτη Θέο) είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, τον πρώην ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ουσιαστικά στον κ. Μονεμβασιώτη έγινε άνοιγμα προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις και εφόσον υπάρχει συμφωνία και ταύτιση απόψεων να αναλάβει διοικητικά τους κυανόλευκους. Για να συμβεί βεβαίως αυτό πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου, με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport. gr δεν έχει υπάρξει-ακόμη- επικοινωνία.

Οσον αφορά τέλος τα δημοσιεύματα περί συμπλήρωσης του ποσού των 225.000 ευρώ για τον Μάρα, έτσι ώστε ο Ηρακλής να μην αποβληθεί από το Πρωτάθλημα δεν ισχύουν.

Τα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό από τον κόσμο της ομάδας που έσπευσε να βοηθήσει οικονομικά, όπως και κάποιοι φίλοι του Ηρακλή με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις