Ευγενίου: «Δεν γνωρίζω τον κ. Μονεμβασιώτη»

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας μπροστά του τον αγώνα της Τετάρτης στην Λάρισα, παράλληλα με όλα τα ανοιχτά θέματα. Το Σάββατο ο Ηρακλής έκανε προπόνηση στην Τρίγλια ενώ ακολούθησε τραπέζι τoυ Στράτου Ευγενίου στην ομάδα. Ανακούφιση υπήρχε στον σύλλογο. Ενα βαρίδιο έφυγε με το αίσιο τέλος της υπόθεσης “Μάρα” όπως ανέφερε και ο Στράτος Ευγενίου. 

Ακόμη σχετικά με τα διοικητικά και τον Μονεμβασιώτη επισήμανε: «Δεν τον γνωρίζω, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Αν με πάρει σίγουρα θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε. Δεν έχει γίνει καμία επαφή μεταξύ μας για να γνωρίζω τι ακριβώς θέλει. Με οποιονδήποτε θα βρεθώ. Οχι μόνο με αυτόν. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό σχήμα, αλλά θα πρέπει να βρεθεί για να γίνει. 

Θα είστε και εσείς μέσα; «Εξαρτάται».

Για το θέμα του Μάρα και ο κόσμος του Ηρακλή βοήθησε: «Πολύς κόσμος βοήθησε και από την Τρίγλια βοήθησαν πολλοί».

Μετά τον Μάρα ακολουθούν και άλλοι παίκτες. Τι λέτε; «Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να έχουν πάρει κάποια χρήματα. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι έχουν πάρει για να ξέρουμε πως θα το διαπραγματευτούμε».

Εσείς δεν πληρώνεται χρέη που δεν είναι δικά σας; «Αυτό είναι δεδομένο. Για κάτι που δεν ευθύνομαι δεν μπορώ να το αναλάβω. Από κει και πέρα θα δούμε».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις