Στο βοηθητικό με Αγχίαλο – Πότε επιστρέφει στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ θα υποδεχθεί την Αγχίαλο ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς το κεντρικό γήπεδο δεν είναι ακόμη έτοιμο μετά την επανασπορά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης των ερυθρολεύκων το γήπεδο θα είναι έτοιμο στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει πως το παιχνίδι της ομάδας μας με την Αγχίαλο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Ε.Π.Σ.Θ. θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. Βόλου .

Πρόθεση μας, το κεντρικό γήπεδο του Ε.Α.Κ. να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όλον τον χειμώνα, υπό τις συμβουλές της υπεύθυνης γεωπονικής εταιρείας μέχρι να ολοκληρωθεί η επανασπορά, όπως υποδεικνύεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στην γειτονιά του, στο βοηθητικό γήπεδο του Ε.Α.Κ. Βόλου, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο μας την επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου. Το εισιτήριο του αγώνα θα ανέρχεται στα 5€.

Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις