Κωστούλας: «Όνειρο η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού»

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χαράλαμπος Κωστούλας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Εθνικής Παίδων απέναντι στην Ιταλία (2-1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το 3 στα 3 στον 11ο προκριματικό όμιλο και πήρε το εισιτήριο για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Ο Χαράλαμπος Κωστούλας κάνει τη διαφορά με τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού δείχνει ότι όλο το μέλλον του ανήκει!

Ο ίδιος πάντως, κρατάει χαμηλό προφίλ και «μιλάει» στο γήπεδο με τη δουλειά του. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Τελευταία Σελίδα», ο γιος του πρώην διεθνή του Θρύλου, Θανάση Κωστούλα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δουλεύει σκληρά και ότι ο Ολυμπιακός τον προσέχει.

«Έχουμε καλή ομάδα και θέλω να προκριθούμε Οι ιθύνοντες μας προσέχουν και θέλουμε να πετύχουμε. Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα. Μαζί με τον Τζίμα του ΠΑΟΚ μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Εθνική», είπε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Γεννημένος το 2007 ο μικρότερος υιός του Θανάση Κωστούλα, έπαιξε και στην Κ19 αλλά και στον Ολυμπιακού Β’.

«Ναι έπαιξα σε όλες, αλλά το όνειρο μου είναι η ανδρική ομάδα. Δεν βιάζομαι, θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Ο Ολυμπιακός με προσέχει και δουλεύω σκληρά».

Όσο για το είδωλό του, δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές θαυμάζει τον Μήτρογλου τα γκολ του οποίου βλέπει από το Youtube.

Πηγή: Ertsports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις