Λέσχη Φίλων Βόλου για την εκδρομή στα Γιάννινα: “Το λεωφορείο είχε γεμίσει ασφυκτικά αλλά…

Μοιράσου το άρθρο

Εκδρομή στα Γιάννινα είχαν προγραμματίσει τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλου όμως λογάριαζαν χωρίς τον “ξενοδόχο”, τη διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ.

Η ανακοίνωση:

“Ήταν όλα έτοιμα και όλοι στις θέσεις τους…

Το λεωφορείο είχε γεμίσει – και ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση – όμως όλοι μας λογαριάζαμε χωρίς τον “ξενοδόχο”.

Όπου “ξενοδόχος”, βάλτε την διοίκηση (ανύπαρκτη σύμφωνα με τους φίλους του ΠΑΣ) της Γιαννιώτικης ομάδας…

Ο Βόλος έχει αποδείξει αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ότι είναι φιλόξενος…

Ο Βόλος θέλει γεμάτα γήπεδα και ανοίγει το Πανθεσσαλικό σε φίλους φιλάθλους και οπαδούς αντιπάλων ομάδων, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο: Φιλία και σεβασμός στον αντίπαλο!

Κάτι τέτοιο δεν το ενστερνίζεται η Γιαννιώτικη ΠΑΕ, που κρατά το γήπεδό της κλειστό για τον φιλόξενο Βολιώτη ΦΙΛΑΘΛΟ.

Ήμαστε λοιπόν στην δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε την εκδρομή μας στα όμορφα Γιάννινα και ζητάμε την κατανόηση των φίλων μας, που γέμισαν ασφυκτικά το λεωφορείο,  που θα έφευγε το πρωί της Κυριακής για την πόλη της Ηπείρου…

Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε κόσμο και της αντίπαλης ομάδας στο Πανθεσσαλικό, κάποιοι όμως φαίνεται ότι δεν έχουν την ίδια άποψη με την δική μας.

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας, ήμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της αναμέτρησης εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτοί θα αδειάζουν την λίμνη με τα παγούρια τους!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις