Για το 3Χ3 η Νίκη με ΑΕΚ Β’

Μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη η Νίκη δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στα Σπάτα κόντρα στην ΑΕΚ Β’, εφόσον θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για πλασάρισμα κοντά στην κορυφή πριν τα play off του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα τρίποντα και θέλουν να κατακτήσουν ακόμη ένα απέναντι σε μία ομάδα που στο ίδιο γήπεδο συνέτριψε την ΑΕΛ με 3-0.

Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να έχουν πετύχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει ωστόσο το πρόγραμμά τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς αγωνίστηκαν με Λεβαδειακό (2-1), ΠΑΟΚ Β’ (1-0) και Αναγέννηση (2-1) εκτός έδρας και με Λάρισα εντός.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός του Νίκου Μπουργάνη που έμεινε εκτός λόγω στρατιωτικών του υποχρεώσεων και του Αποστόλη Στίκα που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Πέττας, Να’α, Μέτσε, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας, Μοράρ.

Οι διαιτητές

Ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής θα διευθύνει την αναμέτρηση στο Σεραφείδειο. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Σούζας επίσης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και η Δήμητρα Τσαγανού από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταύρος Φλώτσιος (Βοιωτίας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις