«Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να παίξουμε στον Βόλο με τον Ηρακλή»

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο κατέκτησε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας με το επιβλητικό 3-0 την ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα. Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από την απόδοση της ομάδας επισήμανε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και ευχήθηκε το ματς με τον Ηρακλή να γίνει στον Βόλο και να μη χρειαστεί και πάλι η ομάδα να αγωνιστεί εκτός πόλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μετά το 15’ αρχίσαμε να βρίσκουμε το παιχνίδι μας, αρχίσαμε να έχουμε την κατοχή περισσότερο, να πηγαίνουμε στα δικά μας δεδομένα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο αδικημένες βαθμολογικά ομάδες. Έχει κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια και στο 3-0 επί της Λάρισας και στον Λεβαδειακό και με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη. Ξέραμε ότι παίζει με το “μαχαίρι στο λαιμό” απέναντι σ’ εμάς, κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε γιατί έρχονται μετά από ρεπό και τον Λεβαδειακό οι ομάδες, που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τα παίρνει ο Λεβαδειακός, οπότε απέναντι σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα αρχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη μετάβαση γιατί η ΑΕΚ Β’ είναι μία καλή ομάδα με καλά τρεξίματα. Ήμασταν τακτοποιημένοι, δεν κινδυνέψαμε καθόλου εκτός από μία φάση που έγινε κόντρα και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Γκαραβέλη και στο δεύτερο ημίχρονο με τα παιδιά και το πλάνο μας, που ήταν ξεκάθαρο ότι ανταποκρίθηκαν στο 100%, αρχίσαμε να γινόμαστε πάρα πολύ απειλητικοί. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες, τρέξανε πολύ τα παιδιά, προσπαθήσανε πολύ. Είναι πολύ μεγάλη ευτυχία για έναν προπονητή να μπαίνουν οι αλλαγές μ’ αυτόν τον τρόπο. Ήρθε ο Ριμπέιρο από αριστερά, πήγε ο Μιράντα από δεξιά και στα επόμενα 15 λεπτά βάλανε από ένα γκολ. Μας βοήθησε ο Μοράρ πολύ και ο Γρομητσάρης και ο Τοπαλίδης. Το είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχω παιδιά που μπορώ να εμπιστευτώ, που χρειάζονται ρυθμό.

Συνεχίζουμε. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να παίξουμε στον Βόλο με τον Ηρακλή. Θα είναι αμαρτία από τον Θεό να πάμε πάλι εκτός πόλης ώστε να έρθει και ο κόσμος της ομάδας μας για να δει μία ομάδα που προσπαθεί πάρα πολύ, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και που όλα τα παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους. Αυτή είναι η ευχή μου, να λυθεί επιτέλους αυτό το θέμα και να παίζουμε τουλάχιστον στη Νεάπολη όταν δεν μπορούμε να έχουμε το Πανθεσσαλικό ώστε να νιώθουμε κι εμείς όπως πρέπει. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια μακριά από την πόλη μας και να είναι δίπλα μας ο κόσμος».

Όσον αφορά την αναγκαστική αλλαγή του Μπαχανάκ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε πως αντικαταστάθηκε για να προστατευτεί καθώς ένιωσε μία μικρή ενόχληση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις