Επίσημα στον πάγκο της Νίκης ο Λεωνίδας Μπίλης

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ο νέος προπονητής της Νίκης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr. Ο Λεωνίδας Μπίλης επιστρέφει στον πάγκο των «κυανολεύκων», με τον Στέφανο Ξηροφώτο να αποτελεί παρελθόν. Θυμίζουμε, πως…

…ο Μπίλης είχε εργαστεί και την περσινή χρονιά στη Νίκη και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα (0-0)0 στο «Π. Μαγουλάς». Η ανακοίνωση της Νίκης έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται επίσημα από τον Πρόεδρο Σάκη Τζήμα και τη διοικούσα επιτροπή. η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Μπίλη, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017.
Οι προπονητές που αποφασίστηκε να ηγούνται της ομάδας μας, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Σάκης Τζήμας, πρέπει να συνδέονται με την ιστορία της ομάδος ή να είναι Βολιώτες.
Το μόνο όραμα που μένει να πραγματοποιηθεί, είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει και πάλι η Νίκη ΠΑΕ, να αποτελείται η ομάδα κυρίως από παίκτες της περιοχής, ώστε να ξαναδούμε να κατακτούν τρόπαια τα δικά μας παιδιά, όπως έγινε στο ένδοξο παρελθόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις