Ελευθερόπουλος: «Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την καθαρή νίκη και την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου σημείωσε πόσο σημαντικό για τους παίκτες του να παίζουν στον Βόλο ακόμη και αν αγωνίζονται σε γηπεδάκια 5Χ5, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Κυριαρχήσαμε σήμερα από το πρώτο λεπτό με όλο τον σεβασμό στον Ηρακλή, που είναι από τις ομάδες που έχω υπάρξει και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που αγαπώ ιδιαίτερα.

Με όλο τον σεβασμό στον Ηρακλή, νομίζω σήμερα υπήρχε διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι από την αρχή ως το τέλος. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο.

Σημειώσαμε τρία γκολ και συνεχίζουμε σε μία πολύ καλή αγωνιστική, στην οποία  βρισκόμαστε και το έχω ξαναπεί ότι κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν βγήκαμε απ’ αυτήν. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι είχαμε ζητήσει. Αρχίζουν και μπαίνουν και άλλα παιδιά πλέον στο ρόστερ μας και παίρνουν λεπτά συμμετοχής, γιατί θα χρειαστούν όλοι.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και ήμασταν στην πόλη μας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε στην πόλη μας, ακόμη και αν παίζουμε σε γηπεδάκια 5Χ5.

Θέλει τώρα πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί σε λιγότερο από 36 ώρες θα φύγουμε για ένα πολύ μακρινό ταξίδι, το πιο μακρινό της χρονιάς, στη Μυτιλήνη, απέναντι σε μία ομάδα που θα παίζει ένα πολύ κομβικό αγώνα για τη χρονιά της, γιατί ο Αιολικός είχε ξεκινήσει για πολύ ψηλά, σύμφωνα με το ρόστερ και το πλάνο των ανθρώπων εκεί.

Έχουμε λίγες ώρες στη διάθεσή μας, για να  ξεκουραστούμε και θα δούμε τι αλλαγές θα χρειαστεί να κάνουμε, για να φρεσκάρουμε την ομάδα και να κρατηθούμε σε αυτή την πορεία, στην οποία βρισκόμαστε».

Για τις απουσίες του Αναστασίου και του Μπαχανάκ που δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο: «Και πέρυσι από ένα σημείο και πέρα όποιος και να έμπαινε δεν φαινόταν καμιά απουσία. Ο Ναά είναι συγκεντρωμένος τον τελευταίο καιρό και μην ξεχνάμε ότι πέρσι έπαιζε άλλο σχηματισμό στην Κηφισιά, οπότε χρειαζόταν λίγο καιρό να μπει στα δικά μου τα κομμάτια, τα οποία είχαμε δουλέψει παλαιότερα. Ο Στίκας δήλωσε παρών και ο Γρομητσάρης όταν χρειάστηκε στα προηγούμενα παιχνίδια, δήλωσε κι αυτός παρών. Έχω μία τετράδα πάρα πολύ αθλητική και για μένα ο Βαγγέλης Ανδρέου είναι ο καλύτερος στόπερ της κατηγορίας. Με τα οχτώ παιδιά που έχουμε στην άμυνα κοιμάμαι ήσυχος»

Για τον αγωνιστικό χώρο:  «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε στον Βόλο οπουδήποτε, να παίζουμε στην πόλη μας. Το χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικό και όπως έχω ξαναπεί θεωρώ ότι είναι καλό και για την πόλη να έχει μία ομάδα στη Super League και μία ομάδα να πρωταγωνιστεί και να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο στη Superleague 2. Μόνο θετικό το βρίσκω για την πόλη»

Για τις αλλαγές και τη διαχείριση ενόψει Αιολικού: «Είναι αλήθεια ότι οι αλλαγές ήταν καθαρά εν όψει του αγώνα με τον Αιολικό. Έπρεπε να βγουν κάποια παιδιά, για να διαχειριστούμε αυτό το δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι».

Για την εμβόλιμη που έτυχε να είναι ένα μακρινό ταξίδι: «Εμάς δεν μας συμφέρει, καθόλου δεν μας εξυπηρετεί αλλά αυτό μας έτυχε και πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε δυσκολία, είτε έχει να κάνει με διαιτητή, είτε έχει να κάνει με το γηπεδικό. Φέτος έχουμε παίξει έξι παιχνίδια σε έξι διαφορετικά γήπεδα, είτε έχει να κάνει με μακρινά ταξίδια. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά στο πώς δουλεύουνε και στο πόσο συγκεντρωμένοι είναι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις