Κώτσιος: «Είμαστε ομάδα Α’ Εθνικής»

Ο βοηθός προπονητή του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος, μίλησε για τη νίκη επί του Αιολικού στην Superleague 2, για τον αγώνα στο Κύπελλο με τη Λαμία, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 1, καθώς όπως τόνισε: «Είμαστε ομάδα Α’ Εθνικής».

Αναλυτικά ο Ηλίας Κώτσιος

«Ήταν το ιδιαίτερο ότι παίζαμε με ίδια ομάδα, μετά από τρεις μέρες, είχαμε και το Κύπελλο. Νομίζω το διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε βάλει δυο γκολ, είχαμε καθολική υπεροχή σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Προσπαθούμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε κάθε παιχνίδι να παίζουμε και καλύτερα. Νομίζω κάναμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, για εμάς τελειώνει αυτό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να κοιτάς ξεχωριστά.

Έχουμε ένα ρόστερ πάρα πολύ μεγάλο, πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και αυτοί που δεν παίζουν θα μπορούσαν να παίξουν σε άλλες ομάδες βασικοί στα σίγουρα. Νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Το είδαμε και στο Κύπελλο, το είδαμε και τώρα στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι στην συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να βγούμε κατηγορία.

Το κύπελλο είναι ένα παιχνίδι, που παίζουμε με μία ομάδα Α’ Εθνικής (με Λαμία), πρόκληση για εμάς. Θέλουμε να το διεκδικήσουμε, θέλουμε να παίξουμε καλά, θέλουμε να προκριθούμε, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη γιατί είμαστε ο Λεβαδειακός, θεωρώ είμαστε ομάδα Α’ Εθνικής και θα πάμε να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις