«Εξαιρούμε το ματς στον Βόλο…»

Ο Σάκης Τσιώλης, αμέσως μετά την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ήταν ισάξια ή και ανώτερη από τις ομάδες που αντιμετώπισε εκτός από το ματς στον Βόλο με την Νίκη.

Αναλυτικά:

“Μετά από τη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και εμού, αποφασίστηκε τη δεδομένη στιγμή, με εισήγησή μου φυσικά, ότι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα, αγωνιστικά και βαθμολογικά, να πάρω εγώ εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη και σ’ αυτές τις περιπτώσεις η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο για έναν προπονητή.

Θα έλεγα ότι αυτή η ομάδα, ίσως στις λεπτομέρειες, αν εξαιρέσουμε το ματς στον Βόλο, ήταν ισάξια ή και ανώτερη από τις ομάδες που αντιμετώπισε. Και είμαι στενοχωρημένος, διότι αν έμπαιναν τα 2 πέναλτι με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου, ενδεχομένως να διαχειριζόμασταν καλύτερα τα πράγματα. Να λάβουμε επίσης υπόψη μας ότι ήμασταν αναγκασμένοι στους εντός έδρας αγώνες μας, να παίζουμε σ’ έναν άκρως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και μάλιστα χωρίς τη μεγάλη μας δύναμη, που είναι οι οπαδοί μας.

Για το ρόστερ υπεύθυνος είμαι εγώ, αξιολογήσαμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία νεανική ομάδα, με δεδομένο ότι είχαμε το “βραχνά” της αδειοδότησης. Και βέβαια, πάντα με το σκεπτικό για το καλό της ομάδας, να μειώσουμε το μπάτζετ σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αφού είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τις προσφυγές των Μάρα-Γιάκομπ και άλλων παικτών και θεωρώ ότι σωστά πράξαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τη Διοίκησή του για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής του ιστορικού και μεγάλου ΗΡΑΚΛΗ. Ζήσαμε αρκετές καλές στιγμές, χαρές αλλά και στενοχώριες τελευταία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις