Μαλεζάς: «Από ένα ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι απ’ αυτή του δευτέρου, δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη που ο Μακεδονικός κέρδισε 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τους στόχους του Μακεδονικού: «Κοιτάζουμε, παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες. Μοιραστήκαμε από ένα ημίχρονο. Την εικόνα μας του πρώτου ημιχρόνου θα πρέπει να την έχουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια και να φτάσουμε να την έχουμε και στα 90 λεπτά»

Σε ποια σημεία «χτύπησε» τη Νίκη: «Αυτό που κάναμε ήταν να “χαλάσουμε” το μυαλό της Νίκης γιατί κρατήσαμε αρκετά καλά την μπάλα ώστε να αποκτήσει η ομάδα περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να πιστέψει σ’ εκείνο το σημείο ότι είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε τους τρεις πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα κι έτσι η Νίκη απέκτησε αυτοπεποίθηση και μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες»

Αν έφταιξε η κόπωση που δεν είχε η ομάδα του την ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν πιστεύω πως είναι η κόπωση. Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες δικαιολογίες. Αν θέλουμε να εξελισσόμαστε δεν μας αρμόζουν δικαιολογίες»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις