Τέλος δύο από τον Μακεδονικό

Δεν συνεχίζουν στον Μακεδονικό οι Κώστας Προβυδάκης και Ντέγιαν Ουζέλατς.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Προβυδάκη.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ ενίσχυσε τον Μακεδονικό ως θερινή μεταγραφική προσθήκη με σημαντικές περγαμηνές. Ολοκλήρωσε την θητεία του στους «πράσινους» με 9 συμμετοχές (675′), οι 8 ως βασικός, συνεισφέροντας στην θετική πορεία της ομάδας στον α’ γύρο και μέχρι την διακοπή των εορτών, που την φέρνουν πια στην 3η θέση του Α Ομίλου της Super League 2.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κώστα για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Ουζέλατς.

Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την έσχατη προσθήκη στην θερινή μεταγραφική περίοδο για τον Μακεδονικό, καταγράφοντας 1 ολιγόλεπτη συμμετοχή στο τέλος της νίκης (3-2) επί του ΠΑΟΚ Β και συμμετέχοντας 5 συνολικά φορές στην αποστολή των «πρασίνων».

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Ντέγιαν για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις