«Δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον λόγο που δεν ανέλαβε τον 18χρονο αδελφτοκτόνο στη Νέα Σμύρνη.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο ενώ δήλωσε ότι οι γιατροί του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα πεθάνει από αυτό.

«Από ότι λένε οι γιατροί μου, δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια ή στο γραφείο μου. Είτε σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον Νότη Σφακιανάκη ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Όπως και γω και όλη η Ελλάδα, περιμένουμε αυτόν τον τελευταίο πραγματικά Έλληνα τραγουδιστή να επιστρέψει, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους νεότερους. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μέρος, όχι της προσωπικότητας, αλλά και της ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα με τα τραγούδια του .Ανεξαρτήτως αν η στάση του ή οι πολιτικές του τοποθετήσεις ενοχλούν κάποιους. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος, ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας υπέροχος πατέρας και ένας υπέροχος σύζυγος».

 

Στο τέλος δήλωσε: «Προσδοκώ και γω κάποια στιγμή να ανέβει στο πάλκο και να μου τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια που μου αρέσουν. Να μου τραγουδήσει τον «Έλληνα» και τέσσερις και πέντε φορές».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις