Με Σκοπελίτη πέρασε και από τη Σούρπη

Μετά την Αγχίαλο ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε νικηφόρα και από τη Σούρπη, κερδίζοντας τον τοπικό Αίαντα 2-0. Οι ερυθρόλευκοι εκτός των αντιπάλων είχαν να αντιμετωπίσουν και τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο που είχε γίνει βούρκος από τη συνεχή βροχόπτωση.

Παρά τη σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων η ανωτερότητα του συγκροτήματος του Στέλιου Αρσένου μετουσιώθηκε σε νίκη χάρη σε δύο τέρματα του Φίλιππου Σκοπελίτη. Αρχικά ο φυσικός ηγέτης των ερυθρολεύκων ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 38′ και στη συνέχεια διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του, στο 58′, με εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκοπελίτη, σε ανατροπή του ίδιου από τον Βούλγαρη ένα λεπτό νωρίτερα.

Οι ερυθρόλευκοι “κλείδωσαν” τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με πρωταγωνιστή και πάλι τον Σκοπελίτη. Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού κέρδισε φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση ο ίδιος. Κανείς δεν περίμενε πως θα το εκτελέσει απ’ ευθείας, λόγω της απόστασης και για τον λόγο αυτό δεν στήθηκε “τείχος”. Ο Σκοπελίτης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκόγκου που παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το 0-2.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό να κατακτά ακόμη ένα τρίποντο στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας ωστόσο με την Αγία Άννα που κέρδισε τον Πύρασο στο “Π. Μαγουλάς”

Αίας Σούρπης: Γκόγκος, Γκρίνιας, Παπανικολόπουλος (64′ Κωστούλας), Βούλγαρης (64′ Θυμιόπουλος), Καρράς (87′ Μακανίκας), Δημητρίου, Ξηροκώστας, Φαράντος, Ράπτης, Νικογιάννης (80′ Ιζάι), Ντούρας (87′ Ζούρμος)

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Καμπέρης, Κακάμης, Κούλπας, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (82′ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Αναστασίου, Σέττος (76′ Καρατσόλης), Τασιούλης (76′ Ζέρης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις