Ολυμπιακός Β.: Κινείται για Καρντόσο, “βλέπει” Πότσι και στο βάθος Πόνσε

Λατινοαμερικάνος και συγκεκριμένα Αργεντινός θα είναι ο τρίτος ξένος που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε προηγούμενη ανάρτηση του goalpost.gr έγινε αναφορά σε Αργεντινό μέσο για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται να αποκτήσει, με θητεία σε ομάδες της Γ’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτός είναι ο Φαμπρίτσιο Πότσι, 30 ετών, ο οποίος τη χρονιά…

…που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Κισσαμικό (21 συμμετοχές), ενώ έχει παίξει επίσης στο Ρέθυμνο, στον Πλατανιά, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Παναργειακό, αλλά και στην κυπριακή Αγία Νάπα.
Με τον Πότσι η διοικούσα επιτροπή έχει έρθει σε επαφή (ο παίκτης αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του στην Αργεντινή), ωστόσο, ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ενός πολύ έμπειρου αμυντικού μέσου, επίσης Αργεντινού, του Οράσιο Καρντόσο. Ενός ποδοσφαιριστή πασίγνωστου στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, στην Καβάλα, στον Εργοτέλη (έπαιξε και στον Απόλλωνα Λεμεσού), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κέρκυρα, με την οποία φέτος κατέκτησε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Με τους «Φαίακες» έπαιξε φέτος σε 13 παιχνίδια
Ο Καρντόσο είναι 36 ετών, ωστόσο, μπορεί να ανταποκριθεί άνετα στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Πότσι στο να έρθει στον Ολυμπιακό. Την υπόθεση τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος είχε διατελέσει συμπαίκτης του Καρντόσο στον Αστέρα Τρίπολης.
Εναλλακτική λύση και εφόσον δεν ευδοκιμήσει κάποια από τις περιπτώσεις των Φαμπρίτσιο Πότσι και Οράσιο Καρντόσο αποτελεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr αυτή του Σέρχιο Πόνσε. Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2013-14 (εννέα συμμετοχές, ένα γκολ), αποχωρώντας από την ομάδα στα μισά της περιόδου, για να συνεχίσει την καριέρα του εκείνη τη χρονιά στον Πανηλειακό. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε αρχικά στον Πανθρακικό (2008-09 και 2010-11), αλλά και στη Λάρισα (2012-13, 26 συμμετοχές και έξι γκολ).
Ανάμεσα στους Πότσι, Καρντόσο και Πόνσε οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου θα επιλέξουν τον τρίτο ξένο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει και η απόκτηση ενός ακόμη ξένου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις