Θησέας: “Ο κ. Παπαδόπουλος δεν τήρησε τη συμφωνία για Βλάχο και Οικονόμου”

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου μεταξύ του Θησέα και του Ολυμπιακού Βόλου, ο σύλλογος της Αγριάς εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων δεν τήρησε την προφορική συμφωνία για τους Βλάχο και Οικονόμου. Όπως αναφέρει η διοίκηση του Θησέα, είχε συμφωνηθεί οι δύο ποδοσφαιριστές να μην χρησιμοποιηθούν στην αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Σήμερα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, για τη διοργάνωση του κυπέλλου, όλα κύλησαν ομαλά, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους να είναι παράδειγμα προς μίμηση χωρίς να συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο μας.

Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Παπαδόπουλος, δεν τήρησε τη προφορική συμφωνία που είχε με τη διοίκηση της ομάδας μας, για τις μεταγραφικές κινήσεις των Βλάχο – Οικονόμου.

Η προφορική συμφωνία ήταν οι δυο παίκτες που ανήκαν στην ομάδα μας, να μην αγωνιστούν στη μεταξύ μας αναμέτρηση, κάτι το οποίο γνώριζαν και οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κάτι τέτοιο όπως είδαμε σήμερα δεν έγινε πράξη, κάτι που μας αφήνει πικρία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις