Β. Στουρνάρας: Επιστρέφω στην αναγέννηση του Ολυμπιακού Β.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας, όπως το 2012, έτσι και φέτος έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου στην αναγέννηση της ομάδας, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά. Ο έμπειρος αμυντικός θα βρει και πάλι στην ηγεσία των «ερυθρολεύκων» τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όπως και πριν από τέσσερα χρόνια. Με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο Βαγγέλης Στουρνάρας τόνισε…

…πως χαίρεται που επιστρέφει στον Ολυμπιακό και καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του έπαιξε η τετραετής συνεργασία του με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, καθώς και η φερεγγυότητα του κ. Μποτσιβάλη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού:
«Ήμουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2012-13, στην αναγέννηση της ομάδας, μετά από μια χρονιά όπου δεν αγωνίστηκε σε κανένα πρωτάθλημα, ύστερα από την άδικη απόφαση της αποβολής από την Σούπερ Λιγκ. Έζησα μια πολύ καλή χρονιά, με τον Ολυμπιακό, τότε, με την ομάδα να χάνει την άνοδο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό.
Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν, μετά την αποχώρησή του από τη Football League στα μέσα της περιόδου.
Καταλυτικό ρόλο για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό έπαιξε η συνεργασία μου τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και η φερεγγυότητα του κ. Μποτσιβάλη στη συνεργασία που είχαμε το 2012.
Έρχομαι με σκοπό να προσθέσω στην ομάδα εμπειρία και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Γ’ Εθνική δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα έχει έναν αξιόλογο προπονητή και διαμορφώνεται ένα αξιόλογο ρόστερ με παίκτες Β’ Εθνικής. Ωστόσο, όλοι μας πρέπει με συλλογική δουλειά να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα της ομάδας.
Πρέπει να υπάρξει η απόλυτη στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους, η παρουσία των οποίων στο γήπεδο θα αποτελέσει την ψυχολογική τόνωση της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο. Μια ομάδα χωρίς φιλάθλους, κακά τα ψέματα, δεν έχει μέλλον και δεν μπορεί να φτάσει ψηλά.
Χρειάζεται υπομονή και επιμονή απ’ όλους, προκειμένου να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις