Τέλος ο Ριμπέιρο – Πρώτο δείγμα θετικό για τον Μακατσάρια

Το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Αιολικό επανάφερε τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στο κυανόλευκο στρατόπεδο καθώς ο στόχος της εισόδου στα playoffs μόνο με τάσεις αυτοκτονίας μπορεί να χαθεί.

Η Νίκη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μακεδονικό την Κυριακή, ένα από τα δύο ματς μακριά από τον Βόλο για τους κυανόλευκους μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χρειάστηκε το «σφύριγμα» του κ. Τσαγκαράκη για να γνωρίσει την ήττα στη Λειβαδιά, την προηγούμενη αγωνιστική.

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πρέπει να βρει λύσεις στα άκρα της άμυνας καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως απουσιάσουν οι Αναστασίου και Κάσσος. Ο Τοπαλίδης κάλυψε επάξια το κενό του Κάσσου ωστόσο ο Να’α αντιμετώπισε δυσκολίες στα αμυντικά του καθήκοντα, με τον τεχνικό της Νίκης να δοκιμάζει τριάδα στα στόπερ με Μπαχανάκ ώστε να επιτηρεί κυρίως την αριστερή πλευρά της άμυνας, στο ματς με τον Μακεδονικό. Δεν αποκλείεται στη Νέα Ευκαρπία ο κυανόλευκος τεχνικός να δοκιμάσει πάλι το σχήμα με τρία στόπερ, Ανδρέου, Στίκα και Μπαχανάκ, με τους Να’α και Τοπαλίδη να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες. Η επιστροφή του Γαβριηλίδη και του Πολίτη δίνουν επιπλέον λύσεις στον άξονα και στην επίθεση.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαννίτση που θα δοκιμάσει το πόδι του στις δύο τελευταίες προπονήσεις ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η παρουσία του Ταμάζ Μακατσάρια στην αποστολή. Ο Γεωργιανός επιθετικός έδειξε καλά στοιχεία στην πρώτη του προπόνηση στην ομάδα ωστόσο είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και ρυθμού αγώνων.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί ο Λέο Ριμπέιρο από τη Νίκη Βόλου καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή και ο παίκτης έμεινε ελεύθερος ώστε να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις