Οι εργασίες που θα γίνουν σε κεντρικό και βοηθητικό γήπεδο στο “Π. Μαγουλάς” (photos)

Την οικονομική προσφορά και την τεχνική μελέτη της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της ανακακατασκευής του χλοοτάπητα του “Π. Μαγουλάς” αλλά και την διαμόρφωση των βοηθητικών γηπέδων, έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, κ. Σάκης Τζήμας. Η μελέτη θα παρουσιαστεί αναλυτικά κατά την αυριανή (28/06) παρουσίαση του πλάνου του νέου ισχυρού άνδρα της Νίκης, στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στην οικογενειακή ταβέρνα “Η Λίμνη” στο άλσος της Νέας Ιωνίας.

Ο κ. Τζήμας προχωρά βήμα – βήμα στην πραγματοποίηση των όσων έχει εξαγγείλει καθώς μετά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από την περσινή ομάδα, τους οποίους ο Λεωνίδας Μπίλης θεωρεί απαραίτητους για τη νέα χρονιά, σειρά παίρνει η αναδιαμόρφωση του “Π. Μαγουλάς” τόσο στους αγωνιστικούς  χώρους, όσο και στους περιβάλλοντες χώρους.

Η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν με περίσσια υπομονή. Η μεσοεπιθετική γραμμή αναμένεται να στελεχωθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας για τους οποίους ο τεχνικός θα έχει ιδία άποψη.

Η τεχνική μελέτη όπως δημοσιεύτηκε στην ομάδα της ποδοσφαιρικής Νίκης στο facebook:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις