Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κλείνει το ΟΑΚΑ ότι κι αν αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες θέλησε να σχολιάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού είναι πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία, που έχει οδηγήσει σε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, έχουν αρχίσει να ακούγονται πάρα πολλές φήμες.

Μία από αυτές αναφέρει ότι η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, να κλείσει όλα τα γήπεδα και να μην υπάρχουν οπαδοί στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Φυσικά αυτό δεν έχει ήδη αρχίσει να σχολιάζεται πολύ αρνητικά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσα από το προσωπικό του Instagram.

Εκεί έδειξε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο και ό,τι αν η κυβέρνηση κλείσει το ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δε θα εναρμονιστεί με αυτή την απόφαση.

«Εμείς σαν παναθηναϊκός έχουμε φτιάξω στο ΟΑΚΑ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που της ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία…

Όλοι ανεξαρτήτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό δεν υπάρχει περίπου σε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλον», ήταν τα λόγια του.

Δείτε το ποστάρισμα του:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις