Προσδίδει ποιότητα στον Ολυμπιακό Β. ο Γεωργίου

Τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα φέτος στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα οι Θωμάς Γεωργίου, Σταμάτης Σκαμάγκας και Αλέξανδρος Λουλούδης. Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύονται σημαντικά, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, στο οποίο αναμένεται να παίξουν…

…πρωταγωνιστικό ρόλο, με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στην ομάδα παρέμεινε όλος ο περσινός κορμός, όπως και το προπονητικό τιμ και πλέον ο Ολυμπιακός βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.
Στην ομάδα ήρθε ένας εξαιρετικός καλαθοσφαιριστής, ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να συμβάλει στο να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και ο Ολυμπιακός να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Ο λόγος για τον Θωμά Γεωργίου (στη φωτό υπογράφει παρουσία του Ζάκου Σαχίνη και του Νίκου Ρούμπου), που επί σειρά ετών έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με πολλές ομάδες (Ξυλόκαστρο, Λαμία, Παλαιό Φάληρο στην Α2 εθνική κατηγορία, Ίκαρο Καλλιθέας Β’ εθνική, Ιωνικό Νίκαιας, Ψυχικό, Χαλκίδα, Μεταμόρφωση Γ’ και Β’ εθνική, ενώ πανηγύρισε με την Καρδίτσα φέτος την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία).
Πρόκειται για εξαιρετικό πλέι μέηκερ, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει στο πρόσωπό του τον ιδανικό οργανωτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις