Κινδυνεύει να γίνει… τσιγγάνος ο Ολυμπιακός Β.

Πάνω που στον Ολυμπιακό Βόλου πίστευαν πως το θέμα του γηπέδου έχει τελειώσει, με το Πανθεσσαλικό να είναι η έδρα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως επίσημα τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέας Μπονόβας, η υπόθεση φαίνεται…

…πως έχει κι άλλα επεισόδια. Αν θα υπάρξει happy end στο τέλος, θα φανεί…
Το πρόβλημα που προκύπτει έχει να κάνει με το αίτημα που έχει υποβάλλει εδώ και ένα χρόνο ο Δήμος Βόλου να περιέλθει στην κατοχή του το Πανθεσσαλικό από τα Ολυμπιακά Ακίνητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να «πέσουν» οι υπογραφές με την εταιρεία που διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Όσον αφορά το ΕΑΚ, θυμίζουμε πως στον Ολυμπιακό θεωρούν πως το μίσθωμα που απαιτεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, συν τα έξοδα συντήρησης και καθαρισμού του γηπέδου είναι πολλά, συγκριτικά με τα όσα θα δαπανήσει η διοικούσα επιτροπή για το Πανθεσσαλικό, το οποίο παρέχει πολλές περισσότερες ανέσεις για τους φιλάθλους. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το πρόβλημα στατικότητας στην ανατολική κερκίδα, με την σχετική άδεια που υπάρχει να λήγει τον προσεχή Οκτώβριο.
Το θέμα έχει κολλήσει και το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς διοίκησης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και αύριο Πέμπτη να «πέσουν» οι υπογραφές, πριν την παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού, την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουλίου.
Το ζήτημα που έχει προκύψει είναι, όντως, σοβρό, με τη διοικούσα επιτροπή να καλείται, εφόσον δεν βρεθεί λύση, να δηλώσει έδρα εκτός Βόλου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα.
Στις τάξεις των φιλάθλων είναι λογικό να επικρατεί αναβρασμός και να απαιτούν εδώ και τώρα να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, για να μην αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να δίνει τους αγώνες έδρας μακριά από την πόλη, που θα είναι μεγάλο πλήγμα, τόσο για την ομάδα, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, όσο και για τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν θα μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις