Επιστρέφει στη Νίκη ο Ακασού

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και χωρίς παρέκκλιση από το αρχικό πλάνο αλλά και το μπάτζετ που έχει οριστεί. Οι συναντήσεις και οι επαφές με ποδοσφαιριστές τόσο του τεχνικού διευθυντή, κ. Κοκκινάκη, όσο και του προπονητή, κ. Μπίλη είναι καθημερινές και οι επιλογές γίνονται με μεγάλη προσοχή ώστε ο τελικός απολογισμός να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο επιτυχημένος.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, σήμερα (06/07) πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας με τον Ζαν Ακασού ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Ζαν Ακασού να είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2013-14.

Ιδιαίτερες συστάσεις ο Ιβοριανός δεν χρειάζεται, όμως για το τυπικό του θέματος να αναφέρουμε πως ο Ακασού είναι ένα κλασικό αμυντικό χαφ που καταγράφει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα καλύπτοντας κάθε κενό της μεσαίας γραμμής. Με τη Νίκη Βόλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα κατέγραψε 33 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς γράφοντας στο κοντέρ 18 συμμετοχές και ένα τέρμα. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πρωτάθλημα της FootballLeagueμε τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 22 αγώνες, σημειώνοντας κι ένα γκολ.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένουν τα τυπικά και εκτός απροόπτου ο Ζαν Ακασού θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις