Βολιώτες καλαθοσφαιριστές σε διεθνές καμπ μπάσκετ στην Οχρίδα (photos)

Σε διεθνές καμπ μπάσκετ που πραγματοποιείται στην Οχρίδα μέσα σε φανταστικό περιβάλλον ανάμεσα στα πεύκα με θέα τη λίμνη, μετέχουν Βολιώτες και Λαρισαίοι καλαθοσφαιριστές, όπως επίσης και ο γνωστός Βολιώτης προπονητής μπάσκετ κ. Αντώνης Μυριτζής.
Από το Βόλο μετέχουν…

…καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου και της Μεταμόρφωσης, καθώς και από τον Γ.Σ. Νίκαιας από τη Λάρισα
Τα παιδιά κάνουν καθημερινές διπλές προπονήσεις με την καθοδήγηση τόσο του κ. Μυριτζή, όσο και ξένων προπονητών, ενώ ξεναγούνται με ημερήσιες εκδρομές και στα αξιοθέατα της περιοχής.
Επίσης, στην ανάπαυλα των προπονήσεων έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο στη λίμνη, καθώς και στις πισίνες του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένουν.
Το καμπ διαρκεί επτά ημέρες και οι αθλητές που συμμετέχουν διδάσκονται τα βασικά του αθλήματος, βασικές αρχές άμυνας και σουτ, ενώ κάνουν και ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία που βιώνουν οι Βολιώτες και Λαρισαίοι αθλητές που έχουν τη δυνατότητα να δίνουν και φιλικά παιχνίδια με ομάδες της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις