Προφορική συμφωνία με Παπαδήμα η Νίκη

Σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Παπαδήμα έχει έρθει η Νίκη Βόλου και το μόνο που απομένει για να φορέσει και πάλι τα κυανόλευκα είναι οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 25χρονος Αθηναίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ και οι φίλοι θα τον θυμούνται καθώς φόρεσε τη φανέλα της Νίκης τη σεζόν 2010-11, δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τη χρονιά εκείνη (20 ετών) ο Παπαδήμας αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, έχοντας κι ένα γκολ.

Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακόμισε στη Γλυφάδα όπου κατέγραψε 16 συμμετοχές, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2012-13 ήταν η Κέρκυρα, όπου όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Η επόμενη σεζόν τον φέρνει στη Λαμία όπου καταγράφει 16 συμμετοχές πριν μετακομίσει στην Κρήτη για λογαριασμό της Επισκοπής. Την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Φθιώτιδας, πριν ανηφορίσει για τον Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης.

Ο Νίκος Παπαδήμας, αν και 25 χρονών, θεωρείται έμπειρος ποδοσφαιριστής καθώς έχει συνεχόμενες σεζόν στη Β’ και Γ΄ Εθνική κατηγορία, γεγονός που τον κάνει πολύτιμο εργαλείο στη ποδοσφαιρική μηχανή που χτίζει διοίκηση και τεχνικό τιμ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις