Συνεχίζει με την “Step by Step sports advertising” η Νίκη

Συνέχεια στη συνεργασία με την εταιρεία “Step by Step sports advertising” για το κομμάτι των διαφημιστικών πινακίδων ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης και ο πρόεδρός της κ. Τζήμας. Μάλιστα, τη Δευτέρα η ομάδα θα εισπράξει την προκαταβολή της συνεργασίας, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των πάγκων των αναπληρωματικών.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σ.Τζήμα και την Δ.Ε. ότι συνεχίζεται η συνεργασία με την εταιρεία “Step by Step sports advertising” για το κομμάτι των διαφημιστικών πινακίδων, αφού διαπιστώθηκε κατόπιν πολλών επαφών του προέδρου με τον εκπρόσωπο αυτής, ότι πρόκειται για συνεπέστατη εταιρεία.

13528821 725657124241724 1905156422236208556 n

Η επιτυχημένη συνεργασία για την φετινή χρονιά είναι δεδομένη, καθόσον θα συνδυαστεί και η προβολή των μεγάλων και μικρών χορηγών της ομάδος που προσωπικά ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής μας που έδειξαν και στο παρελθόν εμπιστοσύνη στην άνω εταιρεία και στην ομάδα μας θα διαπιστώσουν ότι η επιλογή τους είναι μια εγγυημένη λύση στην διαφημιστική τους επιλογή και θα τύχουν μεγάλης προβολής ενόψει του πενταετούς πλάνου και όχι μόνο.

Η εταιρεία την Δευτέρα δίνει στην ομάδα τα πρώτα έσοδα τα οποία άμεσα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες βελτίωσης των εγκαταστάσεων ( αθλητικούς πάγκους αναπληρωματικών)”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις