Πλιάτσικο στο γήπεδο «Δημητριάς»!

Μεγάλο “πλιάτσικο” έγινε στο γήπεδο Δημητριάς, όπου άγνωστοι δράστες έκαναν διακεκριμένες φθορές και κλοπές όλων των υλικών που βρισκόταν στα αποδυτήρια του γηπέδου! Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν αφαιρεθεί και κλαπεί όλα τα…

κουφώματα πόρτες μπανιέρες, νιπτήρες κλπ υλικά, ενώ έχουν ξηλωθεί ως και τα πατώματα!

Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ, ποσό δισβάσταχτο για της τρέχουσες οικονόμες συγκυρίες.
Πλέον είναι πολύ σοβαρό θέμα η ‘άμεση αποκατάσταση του χώρου των αποδυτηρίων, διότι ενόψει του προσεχούς πρωταθλήματος, το εν λόγω γήπεδο αναμένεται να σηκώσει μεγάλο βάρος ομάδων, καθώς είναι το μόνο δημόσιο γήπεδο με πλαστικό τάπητα, γεγονός που δίνει το δικαίωμα της χρήσης σε πολλές ομάδες.
Διευκρινίζεται ότι ζημιές δεν υπήρξαν στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που αν συνέβαινε θα καθιστούσε το πρόβλημα ανυπέρβλητο.
Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι ανάλογο πρόβλημα με το «πλιάτσικο» που είχαμε στο γήπεδο «Δημητριάς» υφίσταται κα στο γήπεδο ΕΤΒΑ, από το οποίο επίσης εκλάπησαν πόρτες κουφώματα κλπ, ενώ οι δράστες αφόρεσαν ακόμα και τον ηλεκτρικό πίνακα και καλωδιώσεις.
Αυτό βέβαια στερεί από τη χρήση του ένα γήπεδο με εκπληκτικό αγωνιστικό χώρο καθώς το κόστος αποκατάστασης ξεπερνά τις δυο χιλιάδες ευρώ κι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, ώστε να διατεθούν για την αποκατάσταση τρων ζημιών…
Το εν λόγω θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, διότι πέρα από την οικονομική του πτυχή, έχει να κάνει και με το δημόσιο αγαθό της άθλησης, καθώς τα δυο γήπεδα, Δημητριάς κι ΕΤΒΑ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ερασιτεχνικά σωματεία και κατ’ επέκταση από ερασιτέχνες αθλητές…
Τέλος, διευκρινίζουμε ότι φέτος μετά από πολλά χρόνια το γήπεδο Δημητριάς, πέρασε για διαχείριση στο Δήμο Βόλου κι από εκεί παραδόθηκε για χρήση στο ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε εφόσον αρχικά διαλύθηκε η ομάδα της Δημητριάς και στη συνέχεια αποχώρησε από την χρήση του γηπέδου η Ιερά Μητρόπολης Δημητριάδος στην οποία αυτό είχε παραχωρηθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις